1   2   3   4   5   6   >>  Diverse..

Anunturi din ziare: Vand pantaloni din piele de motociclist.


Diverse..

Anunt pe Facebook: Am nevoie urgent de ajutorul vostru, Am un Saint Bernard alb, de doi anisori, dar nu pot sa-l mai tin, deoarece prietena mea e alergica la parul de caine. Care aveti suflet bun si vreti sa ma ajutati: o cheama Andreea si are 21 de ani!


Diverse..

-Ce automobil frumos. E al dumneavoastra? -Oarecum. -Nu inteleg. -Cand automobilul este curat si in stare perfecta de functionare il foloseste sotia. E o petrecere undeva? Masina o ia fiica-mea. In zi de meci, masina devine proprietatea fiului meu. -Totusi, cand este si a dumneavoastra? -Cand t


Nemti..

Discutie in Cancelaria Germaniei: -Frau Merkel, avem foarte multi refugiati la granita, se plange ministrul german de interne. -Din Siria? Lasa-i sa intre, spune Merkel. -Nu sunt sirieni, sunt germani; vor sa iasa!


Diverse..

Slogane turistice cu care Romania vrea sa-i atraga pe norvegieni: 1. Noi traim ca pe vremea vikingilor! 2. Aici poti sa-ti bati oricand copiii! 3. Nu e nevoie sa mergi la pol pentru a fi atacat de ursi!


Tigani..

Discutam cu un tigan din cartierul meu. -As dori ca nevasta-mea sa aiba sanii mai mari! -Ai si tu rabdare, nu are decat 11 ani! i-am raspuns.


Diverse..

Anunturi din ziare: Inchiriez camera la doua fete incadrate cu un singur pat.


Diverse..

Anunturi din ziare: Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare


Diverse..

Anunturi din ziare: Meditez la matematica! Garantez reusita, in functie de materialul clientului!


Soti..

Un barbat intra in casa si ii spune sotiei: -Merg in oras la un club, ia haina pe tine. Sotia bucuroasa ii raspunde: -Asta inseamna ca ma iei cu tine, dragule? -Nu, vreau sa opresc caldura!


Diverse..

Avertizare emisa de Institutul Roman de Seismologie Aplicata: Dupa noile instructiuni, fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un carnat, cabanos sau o bucata de kaizer. In caz de cutremur, trebuie scos repede din frigider si tinut strans in mana. Acest lucru ii ajuta pe cainii dresati sa va gaseas


Proverbe..

Prostul ridica tonul, inteleptul doar zambeste. (Proverb indian)


Proverbe..

Inteleptul rade cu ochii, cel rau cu dintii, prostul din gat. (Proverb indian)


Proverbe..

Inteleptii, chiar daca au de toate, trebuie sa-si faca prieteni. (Proverb indian)


Citate..

Adevaratul om de stiinta trebuie sa fie un luptator pentru adevar, un dusman al oricarei forme de inselare si al prejudecatilor raspandite de ideologii claselor exploatatoare dominante. (Siskin)


Citate..

Omul de stiinta este dator sa aiba cunostiinta propriei sale valori si sa lupte pentru recunoasterea contributiilor sale. (Victor Sahleanu)


Citate..

Un adevarat om de stiinta trebuie sa tina la adevar mai mult decat la propria persoana (sau decat la propria situatie). (Victor Sahleanu)


Citate..

Omul de stiinta scrupulos si obiectiv nu trebuie sa considere ideea sa decat ca un mijloc de a pune intrebari naturii si de a o sili sa-i raspunda prin experientele pe care le instituie pentru verificarea ei. (P.P.Negulescu)


Citate..

Un om de stiinta dureaza insa atat cat dureaza actualitatea lui. (Camil Petrescu)


Citate..

Omul de stiinta este profesorul tehnicii. (Gr.C. Moisil)


Citate..

Omul de stiinta rationeaza inductiv, pornind de la faptele furnizate de experienta. (Jack London)


Citate..

Omul de stiinta se indreapta spre natura, pentru ca observand-o, cercetand-o, sa patrunda in misterele ei si sa descopere mijloacele. (Ovid Densusianu)


Citate..

Omul de stiinta cu un spirit independent si capabi; sa judece faptele la adevarata lor valoare si nu in lumina conceptiilor dominante, are cele mai multe sanse sa se realizeze realmente nou. El are nevoie, in plus, de maginatie si de un fond serios de cunostinte pentru ca sa-si dea seama in ce masur


Citate..

Omul de stiinta opteaza mai mult pentru idei decat pentru probleme. Pentru probleme el opteaza numia in masura in care ele sint de facto sau virtualmente solutionate prin anume idei. (Lucian Blaga)


Citate..

Omul de stiinta superior are neaparat si o cultura umanista, fara de care specialitatea devine arida si da impresia ca este dezlipita de viata. (Demonstene Botez)


Citate..

Omul de stiinta are la indeamana numai elementele brute ale realului; in ele si prin ele trebuie sa ajunga la adevarul generalizator. (Marcel Breazu)


Citate..

Un om de stiinta trebuie sa aiba putina imaginatie si sa prevada imprevizibilul. (George Calinescu)


Citate..

Numai in stiinta se gaseste adevarul care va putea sa-l faca pe om sa se emancipeze din ce in ce mai mult, si sa devina stapanul sau. (Emile Zola)


Citate..

O stiinta exista indata ce poate generaliza so dovedi adevarurile, adica procura mintii cunostinta sigura si sistematica a realitatii. (A.D.Xenopol)


Citate..

Stiinta si puterea morala sint stalpii fericirii popoarelor. (A.D.Xenopol)
1   2   3   4   5   6   >>